SAKARYA / SERDİVAN - TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Sınav Başvuruları https://ais.osym.gov.tr adresinden 3-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

1416 sayılı Ecnebi Memleketlere Gönderilecek Talebe Hakkında Kanuna dayalı olarak 1929 yılından bu yana Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen YLSY Burs Programı, ülkemizin kalkınma ve sanayileşme sürecinde farklı ihtisas alanlarındaki yüksek nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılamak üzere ilgililer için mecburi hizmet karşılığında yurt dışında dünyanın önde gelen üniversitelerinde lisansüstü öğrenim görme fırsatı sunan bir programdır.

Eyl

Sayın velimiz, okulumuzda Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında açık lise açılmıştır.9. sınıfa kayıtlarımız başlamıştır.  Ortaokul mezunu ,lise mezunu ya da liseden  ayrılmış olan  ev hanımı yada çalışan anne ve ablalarımız başvuru yapabilecekler.

Dersler 17:30 da başlayacaktır. Eğitim sonunda Çocuk Gelişimi ve Eğitimi diplomasi verilecektir.Bu diploma sayesinde işyeri açabilecek,kreslerde ve oyun gruplarinda çocuklarla çalışma  imkanı olacaktır. Müracaat: Serdivan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.İlgili müdür yardimcisi:Nazım Külhancı.