SAKARYA / SERDİVAN - TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Yiyecek içecek hizmetleri alanı 9.sınıf  öğrencileri aşçı ceketlerini giyerek atölyede ilk uygulama dersine uluslararası doğrama şekilleri ile başladılar. Başladıkları bu serüvende başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda 09.02.2024 Cuma günü saat:12.00'de Miraç Kandilimizi Kutlama Programı düzenlenmiştir.Programda yarışma düzenlenip kazan öğrencilerimize ödüller verilmiştir.Programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS), 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır. 8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 1-26 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

18.01.2024 Perşembe günü CADDE54AVM de "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Müdürlüğümüzce "En İyi Cümle/Afiş Yarışması" ve "Sözlük Tasarım Yarışması'na  İlçemizdeki resmi/özel okullardan katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan sergide Sözlük Tasarım yarışması ilçe 1.olarak yerimizi aldık.

Ock

MEB’in karne haftası etkinlikleri kapsamında Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı sektör öncüleri Şef Hatice Akman, Şef Nuri Atmaz ve Şef Demet Sezer’in katılımıyla hazırlanan söyleşi gerçekleştirildi.

Ock

Tüm islam aleminin Regaip  Kandilinizi kutlarız ,bu kutlu gün ve gecelerin hayırlar getirmesini dileriz.Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü olarak kandil dolasıyla irmik helvası ikramı yapılmıştır.

Ock

Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü olarak 9 ve 10. Sınıflara Pirge Bıçak firması eğitmeni Fırat Erbil tarafından ‘Profesyonel Bıçak Eğitimi’ verildi. Seminer sırasında Fırat bey tarafından sorular sorularak doğru bilen öğrencilere bıçak hediye edildi.

Ock

Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü 11E sınıfı öğrencilerimizin kurabiyeler konusunda Gingerbread House Çalışmalarını okulumuzda sunum köşesinde sergiledik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında hazırlanan Atasözlerimiz ve Deyimlerimizle alakalı görsellerle plan çalışması yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında düzenlenen Sözlük Tasarım Yarışmasında Lise Kategorisinde Sakarya İl Birincisi olduk.Emeği geçen öğrencilerimize ve rehber olan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Sakarya Okullar arası Kick Boks musabakalarında okulumuz 9-D sınıfı öğrencilerimizden Şevval Hatice SARI İL 2.si 10-D sınıfından Ebrar İrem BİLDAN il  3.olmuştur.12 ATP Öğrencimizlerden Songül Özcan karate dalında il 1.si,Rümeysa Zehra Tokat ise yine karate dalında il 2.si olmuştur.Öğrencilerimizi  tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Moda Tasarım Teknolojileri Alanımızın Model Tasarım Dersi Çalışmalarımız

Ara

Yiyecek İçecek Hizmetleri alanımızda 9. sınıflar ile Temel Yiyecek Üretimi dersi kapsamında baharat standı hazırlanıp baharatlar konusu işlendi.

Ara

25.12.2023 Pazartesi günü saat:11.00'de okulumuz öğrenci ve velilerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Melek BALCI ve Hülya CAN "İlkyardımda Çocuklar Daha Güvende" proje kapsamında lk yardım semineri verildi.

Ara

Okulumuz yiyecek içecek hizmetleri öğrencilerine ustam pastacılık ekibinden Yaşar Sadıkoğlu ve Ramazan Çetiner tarafından workshop düzenlendi. Etkinlikte çeşitli hamur ürünleri uygulamaları yapıldı. Emeği geçen ustalarımıza ve Ustam Pastacılık ailesine teşekkür ederiz.