SAKARYA / SERDİVAN - TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.KEMAL ATATÜRK

Kas

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Sakarya İli Hentbol Gençler  A kız mahalli müsabakalarında il şampiyonu olduk. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın teminatı olan Cumhuriyetimizin 100.yaşı kutlu olsun!

Okulumuzda 29.10.2023 tarihinde saat.09.00 da okulumuz bahçesinde Türk Dili Edebiyatı Öğretmenimiz Güray AKSOY ve 11/A sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı törenle  Cumhuriyet Bayramımız kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Agora AVM'de Cumhuriyet sergisi düzenlendi.Sergiye okulumuz öğrencilerinden katılım sağlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem ortak sınav takvimi hazırlanmıştır.

Ekm

Okulumuz Gezi Gözlem Kulubü öğretmenlerinin hazırladığı İstanbul Adalar gezisi 07.10.2023 Cumartesi günü okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz İstanbul'da Heybeli Ada ve Büyük Ada'yı gezdiler.

Eyl

Dünyaya gelişi ile alemlere Rahmet saçan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'e SALAT ve SELAM olsun.

Tüm İslâm âleminin Mevlid Kandili Mübarek olsun.

Eyl

9. sınıflarımız için "Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş Tercih İşlemleri" başladı. Öğrencilerimiz aşağıdaki linklerden bireysel başvuru yapabileceği gibi ilgili müdür yardımcısıyla da işlemlerini yapabilirler.

Başvurular için belirlenen tarih aralığı ise 22-28 Eylül 2023 şeklindedir. Tüm 9. sınıf öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

11.09.2023 Pazartesi günü mezun öğrencimiz 9.sınıf öğrencimize bayrağımızı teslim etmesiyle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına başlangıç yapmış olduk. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Esin YALÇİN yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerde bulundu.Ardından 9.sınıf öğrencileri yeni sınıflarına yönlendirildi.