SAKARYA / SERDİVAN - TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

7 Ekim'den bu  yana İsrail'in saldırırlarında Gazze'de yaşamını yitiren 6000 çocuk anısına il genelinde düzenlenen

"En Uzun Gecede Toprakla Buluşan Her Fidan,

Gazze'de Hayatının Baharında Yitirilen Bir Can! Etkinliği kapsamında okulumuzda

21 Aralık 2023 Perşembe saat:09.00'da  #HerFidanBirCan etkinliğimizi gerçekleştirdik!

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem 2.ortak sınav takvimi hazırlanmıştır.

Ara

19.12.2023 Salı günü saat:11.00'de İlçe Kaymakamımız Sayın Ali CANDAN Bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali DERE okulumuzu ziyarette bulundular. Alanları gezip Akademik sınıf öğrencileriyle sohbet eden Sayın Kaymakamımız okulumuz öğretmenleriyle de öğretmenler odasında sohbette ettiler.

Ara

18.12.2023 Pazartesi günü saat:11.00'de Yiyecek içecek hizmetleri bölümü olarak Beşköprü Hacı Emine Oba Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine alan tanıtımı atölye şefleri tarafından yapıldı.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem okul içinde hazırlanan mini resim sergimiz gösterime sunuldu. Emeği geçen öğretmenimiz Neriman Funda SOLAK ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Hentbol Genç Kızlar İl Birincisi İlçemiz TOBB Meslek Lisesi Öğrencileri Düzce’de Bölge Finallerine Katılacak.

İlçemiz TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hentbol Genç Kızlar Takımı öğrencileri, okul müdürü Esin Yalçın ve öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Dere’yi ziyaret ettiler.

Hentbol de İl Birincisi olan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eden Müdürümüz, Düzce ilinde yapılacak bölge finallerinde ilimizi temsil edecek sporcu öğrencilerimize ve öğretmenlerine başarılar diledi.

Ara

Yiyecek içecek hizmetleri bölümü yerli malı haftası nedeniyle okulda yöresel ürünlerden oluşan bir stand açtı.Yerli malı Türk’ün malı her Türk onu kullanmalı!

Ara

12.12.2023 Salı günü İl Emniyet Müdürlüğü Terörle mücadele şube müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından Bilinçli Gençlik Güvenli Gelecek isimli konferans düzenlenmiştir.

Ara

04.12.2023 tarihinde 11/B sınıfı öğrencileri Seher Aşnan, Nezihe Öztürk ve Esma Öndül Sefercik önderliğinde Kanada Özel Eğitim Uygulama Okuluna  giderek Engelliler haftası ile ilgili sahne gösterisi gerçekleştirdiler. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

11/B sınıfı öğrencileri Seher Aşnan, Nezihe Öztürk ve Esma Öndül Sefercik önderliğinde Teksen Kolejine giderek Engelliler haftası ile ilgili sahne gösterisi gerçekleştirdiler.Öğretmen ve öğrencilerimize bu etkinlikleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Dünya Engelliler Günü 3 Aralık haftasında öğrencilerimize farkındalık oluşturmak için Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretmenlerimiz Seher AŞNAN, Esma ÖNDÜL SEFERCİK ve Nezihe ÖZTÜRK bölüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile Kanada Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Kademe okulunda etkinlik  yapılmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Serdivan İlçe Sağlık Müdürlüğü  Doktor Gülsüm KARAMAN tarafından ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verildi.Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Görsel Sanatlar kulübü öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Sakarya Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğretim görevlisi Dr.Tuba TATAR tarafından öğrencilerimize 27 Kasım 2023 Pazartesi günü saat:11.00-12:00 saatleri arsında Afete Eğitim semineri verilmiştir.Okulumuz Afete Hazırlık kulübüne gerçekleştirdikleri bu etkinlikten dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmenleriyle 24.11.2023 tarihinde saat:12.00'de okulumuz kütüphanesinde Öğretmenler Günü kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Ulu Önder Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz İş Güvenliği uzmanı Mustafa Firengiz hocamız tarafından Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.